• Lex van Lieshout

ABN AMRO kantoor Oosterbeek sluit op 29 juni

OOSTERBEEK Het ABN AMRO kantoor in Oosterbeek sluit op 29 juni. De bank laat aan de Utrechtseweg een geldautomaat voor opnamen en stortingen, en een sealbagautomaat achter. 

Klanten van het kantoor Oosterbeek worden ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op een ander kantoor, zoals aan de Velperweg 37 in Arnhem. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van het kantoor Oosterbeek hebben ook de mogelijkheid om op een kantoor bij hen in de buurt uitleg te krijgen over bankieren via internet, mobiel of Beeldbankieren.

Directeur Personal Banking Klaas Ariaans: ,,Wij zien al jaren het bezoek aan kantoren teruglopen, omdat onze klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt. Dat doen zij vooral via Internet Bankieren en met de app voor Mobiel Bankieren. Ook voor een hypotheekgesprek kiezen onze klanten al bijna in de helft van de gevallen voor een videogesprek met een adviseur, vaak vanuit hun eigen huiskamer. Daarom gaan we de komende tijd de mogelijkheden nog verder uitbreiden. ABN AMRO wil ook in de toekomst alle klanten optimale service en persoonlijk advies bieden. De klant kiest hiervoor zelf het moment en de manier waarop. Tegelijk hebben we met onze Financiële Zorgcoach extra oog voor onze oudere en minder mobiele klanten die op locatie behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun bankzaken."

De medewerkers van het kantoor Oosterbeek zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt.