• Vincent Jannink

Hoog en Laag verkiezingsdebat maandag 5 maart


OOSTERBEEK Het gemeentehuis in Oosterbeek vormt maandag 5 maart het decor voor het verkiezingsdebat van nieuwsblad Hoog Laag.

Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom op de verkiezingsmarkt. Het debat begint om 20.00 uur in de raadszaal. Debatleider Kees Hoogendijk (in het dagelijks leven werkzaam als presentator bij de regionale omroep RTV Utrecht) zal de lijsttrekkers van de politieke partijen stevig aan de tand voelen over themas die naar verwachting de komende vier jaar de gesprekken in de gemeentelijke raadszaal en daarbuiten zullen bepalen.

STELLINGEN Het debat begint om 20.00 uur en zal ongeveer tot 21.30 uur duren. Belangstellenden zijn van harte welkom en zullen ook in de gelegenheid worden gesteld over stellingen mee te discussiëren. Door middel van stembriefjes kan het publiek ook zijn mening geven over de stellingen die worden gebruikt om de politieke stemming te peilen. Kees Hoogendijk zet per stelling twee lijsttrekkers tegenover elkaar om in eerste instantie met hen de discussie te voeren. Later kunnen de anderen én het publiek zich in de debat mengen.