• Dick Martens

Zevenklapper Vincent van Weelden bij monsterzege OVC '85

OOSTERBEEK OVC '85 ligt nog steeds volop op kampioenskoers. De ploeg van trainer Wim Kamphuis dendert met reuzenstappen richting 3e Klasse. Daar kon ook Prins Bernhard niets aan veranderen. De ploeg uit Uddel werd voor de tweede keer dit seizoen 'kanonnenvoer' voor de gretige Oosterbekers. Werd het destijds op de Bilderberg al 8-0. Nu deed 'de Kamphuisformatie' het nog eens dunnetjes over en werd het na een 1-4 ruststand, uiteindelijk 1-8. Grote man bij OVC '85 was Vincent van Weelden. De lange aanvalsleider nam maar liefst zeven treffers voor zijn rekening. Joost Jansen was eenmaal trefzeker.

Dick Martens

GEWELDIG Dit uiteraard ook tot tevredenheid van 'zijn' trainer. ,,Ja, Vincent was geweldig vanmiddag. Natuurlijk heeft ook de gretigheid van de ploeg ertoe bijgedragen dat hij zijn totaalproductie van dit seizoen op 23 kon brengen.  Omdat de concurrentie elkaar ook nog eens punten heeft afgesnoept, geeft dat de zege nog een extra glans. Kortom, een mooie middag voor ons en een stimulans om op dezelfde voet door te gaan.

Foto: OVC'85 won met een monsterscore van 6-1 van het arme Prins Bernhard. In Uddel was clubtopscorer Vincent van Weelden maar liefst zevenmaal het stralende middelpunt van zijn meejuichende teamgenoten.