• Vorig jaar speelden Sparta-Rotterdam en Standaard Luik nog een oefenwedstrijd op de Wageningse Berg. Aanstaande zaterdag wordt er een heus competitieduel gespeeld tussen WVV Wageningen 2 en het zesde elftal van Blauw Geel '55 uit Ede.

    Dick Martens

Zaterdag competitievoetbal op De Wageningse Berg

WAGENINGEN Het tweede elftal van WVV Wageningen sluit zaterdag de competitie in stijl af. De laatste wedstrijd van het seizoen wordt niet op de eigen Zoom gespeeld maar op De Wageningse Berg, het stadion waarin FC Wageningen in de vorige eeuw furore maakte. Het duel tussen WVV Wageningen 2 en Blauw Geel'55 6 in de reserve 4e klasse begint om 12 uur en is vrij toegankelijk voor elke voetballiefhebber die een 'trip down memory lane' wil maken en de groen-witten weer eens op De Berg wil zien voetballen.

DERBY De Wageningse derby tussen de eerste elftallen van WVV Wageningen en GVC wordt later die middag wel gewoon op het kunstgrasveld van De Zoom gespeeld. GVC hoopt via winst op de buurman de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse te bereiken. Aftrap van deze wedstrijd is om half drie.