• Wvv Wageningen-trainer Mark van Wijk zag zijn ploeg het laatste thuisduel verliezen. Het werd in Wageningen, tegen middenmoter Echteld, 0-3.

    Dick Martens

Wvv Wageningen verliest laatste thuiswedstrijd

WAGENINGEN WVV Wageningen heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet met een zege kunnen afsluiten. Middenmoter Echteld versloeg de gehavende  ploeg van trainer Mark van Wijk geflatteerd met 0-3. Zaterdag sluit Wageningen de competitie af met een uitwedstrijd in het Utrechtse Elst tegen De Musketiers. Ongeacht het resultaat van dat duel is al duidelijk dat Wageningen het moeizame seizoen afsluit op de twaalfde positie.

Wageningen en Echteld hielden elkaar redelijk in evenwicht in een wedstrijd zonder heel veel kansen. Een makkelijk gegeven strafschop voor Echteld na een vermeende overtreding van Michel Breunissen bracht de bezoekers vlak voor rust op voorsprong. Na de tweede treffer van Echteld was Patrick Kneepkens dichtbij de aansluitingstreffer, waarna Echteld in de slotfase uitliep tot 0-3. Deze week werd bekend dat Jessy Jansen en Nick Rou komend seizoen ONA'53 zullen inwisselen voor WVV Wageningen, ook sluit per direct de veelbelovende Argentijn Nicolas Vargon aan bij Wageningen.