• Dick Martens

WVV Wageningen stunt in Lienden

WAGENINGEN Op bezoek bij titelkandidaat FC Lienden heeft WVV Wageningen voor een daverende verrassing gezorgd. Ondanks een 1-0 achterstand bij rust won de ploeg van trainer Mark van Wijk knap met 1-3. Het was pas de eerste uitoverwinning voor Wageningen. 

 

Op Sportpark De Abdijhof kwam de thuisploeg na een half uur door de uitstekende spits op voorsprong. In de tweede helft wist Patrick Kneepkens uit een corner Wageningen op gelijke hoogte te brengen, waarna dezelfde Kneepkens niet veel later de bezoekers op fraaie wijze op voorsprong bracht. Terwijl Lienden steeds meer risico nam, besliste de snelle invaller Alec Baldwin de wedstrijd: 1-3.

 

TEVREDEN Trainer Van Wijk was uiteraard erg tevreden. ,,Mede door een lijst afwezigen moesten we noodgedwongen met twee controlerende middenvelders spelen. Dat pakte goed uit en we hebben zeker niet onverdiend gewonnen. We hebben uitstekend geprofiteerd van de ruimte en een prachtige overwinning geboek."

 

Foto: Wvv Wageningen-trainer Mark van Wijk was uiteraard verheugd over de stunt van zijn ploeg. In en tegen Lienden won zijn ploeg met 3-1.