WAVV speelt gelijk tegen Orion

WAGENINGEN WAVV is er in het thuisduel tegen Orion niet in geslaagd om de drie punten in Wageningen te houden. De ploeg van trainer Armand Mannen kwam voor rust door een treffer van Wesley Mortier op voorsprong, maar vlak voor rust kwamen de gasten door een dubieuze treffer langszij. Na rust nam Orion zelfs een 1-2 voorsprong, maar door doelpunten van invaller Peer Aldenkamp en opnieuw Mortier leek de 3-2 zege een feit. Een ongelukkige handsbal van Mamadou Kaba, die ook nog eens de rode kaart kreeg voorgehouden, leverde Orion een strafschop op. Die mogelijkheid op de gelijkmaker werd dankbaar benut (3-3).

 

 

GEMENGDE GEVOELENS ,,Het was een rare en natte middag", verklaarde Mannen na afloop. ,,De dubieuze gelijkmaker vlak voor rust bracht ons toch uit ons evenwicht. Je gaat dan toch anders de rust in. Dan komen zij na rust ook nog eens op voorsprong en wordt het een lastig verhaal. Maar ik moet de ploeg een compliment geven over de veerkracht die zij hebben getoond. Dat leek ons zelfs de zege op te gaan leveren. Jammer dat dan toch nog de gelijkmaker valt. Een gelijkspel was ook wel de verhouding, maar ik kijk toch met gemengde gevoelens terug op die gelijkmaker voor rust. Valt die niet, dan geeft het je toch een ander, een beter gevoel. En kijkend naar de andere uitslagen hadden we bij een overwinning goede zaken gedan."

 

Foto: WAVV speelde met 3-3 gelijk tegen Orion. Twee doelpunten werden verzorgd door topschutter Wesley Mortier (op archieffoto).