• WAVV-trainer Ronald Lieftink (links) zag zijn ploeg, door een 5-1 overwinning op Angerlo Vooruit, simpel de volgende bekerronde bereiken

    Dick Martens

WAVV simpel naar volgende bekerronde

WAGENINGEN WAVV is in het midweekse bekerduel tegen Angerlo Vooruit niet echt in de problemen gekomen. De ploeg van trainer Ronald Lieftink, leidde op Sportpark Mariëndaalseweg in Angerlo al met 4-0. Na rust stribbelde de 5e-Klasser nog wel even tegen, maar verder dan de eretreffer kwam het niet. WAVV voegde nog een treffer aan het totaal toe, zodat er na 90 minuten bekervoetbal een 1-5 einduitslag op het scorebord stond.

Dick Martens

Trainer Lieftink had zijn basisformatie op enkele plaatsen gewijzigd. ,,Ik heb spelers, zoals onder andere Mike Molenaar, Michael Beekhuizen en doelman Jari van de Peppel minuten laten maken. Zij hadden ritme nodig en daar was deze bekerwedstrijd een ideale mogelijkheid voor."

De bezoekers kwamen speelden volgens Lieftink voor rust redelijk. ,,Angerlo kwam v=wel een of twee keer gevaarlijk door, maar echte reddingen heeft Jari (van de Peppel) niet hoeven te verrichten. De ruststand was dan ook met 4-0 een juiste afspiegeling van ons spel. Na rust was het allemaal wat minder, maar belangrijk is, dat we toch vijf keer hebben gescoord en de volgende ronde hebben bereikt."

Voor WAVV waren Mike Molenaar (2), Mike Jansen (2) en Niek van Ginkel trefzeker.