• WAVV-trainer Ronald Lieftink (op archieffoto) zag zijn ploeg, op bezoek bij BVC '12 hard onderuit. gaan. Het werd in Beek 5-0.

    Dick Martens

WAVV hard onderuit bij BVC ‘12

WAGENINGEN WAVV is het goede gevoel even kwijt. De formatie van trainer Ronald Lieftink, die aan het einde van het seizoenafscheid neemt van Wageningen en bij SV Otterlo aan de slag gaat, wordt gekweld door personele problemen. Gestopte en geblesseerde spelers maken het voor Lieftink lastig om wekelijks een voor de 1e Klasse representatief elftal op de been te brengen. Dat resulteerde in de laatste weken tot een tweetal nederlagen tegen Rohda Raalte en Longa '30. En daar kwam zondagmiddag de derde nederlaag op rij nog eens bij. Op bezoek bij BVC '12 werd het in Beek, na een ruststand van 2-0, uiteindelijk maar liefst 5-0.

Dick Martens

BROOS ,,We zitten inderdaad in een wat moeilijke fase. Het is momenteel erg broos allemaal", legt Lieftink uit. ,,Om maar liefst zeven spelers te vervangen is zelfs voor ons te moeilijk op te vangen. Bovendien speel je wel in de 1e Klasse en dan heb je gewoon kwaliteit nodig om te overleven."

LICHT IN DE TUNNEL Toch zag het er in de beginfase allemaal nog niet zo dramatisch uit. ,,We speelden redelijk, kregen ook mogelijkheden, maar kom je voor rust door twee individuele fouten op een 2-0 achterstand. Dan hebben wij niet meer de kracht en de kwaliteit om ons daar overheen te zetten. Maar ik zie zeker nog wel licht in de tunnel, maar dan hoop ik wel, dat we snel weer wat 'op sterkte' gaan komen."