• WAVV speelde in Wageningen met 1-1 gelijk tegen Rigtersbleek. Mike Molenaar (rechts op archieffoto) scoorde de gelijkmaker voor de thuisclub.

    Dick Martens

WAVV en Rigtersbleek delen de punten

WAGENINGEN Op een doorweekt en stormachtig Sportpark Ketwich van Schuur zijn thuisclub WAVV en het bezoekende Rigtersbleek er niet in geslaagd de volle drie punten te veroveren. Toch zal WAVV misschien wel het meest tevreden zijn geweest met het punt. De ploeg van trainer Ronald Lieftink verloor de vier voorgaande wedstrijden. Voor rust kwamen beide ploegen nog niet tot scoren. Na rust namen de bezoekers na 58 minuten de leiding, maar was het Mike Molenaar die een minuut later de gelijkmaker alweer op he score bord bracht (1-1). Dat werd uiteindelijk ook de einduitslag.

De stormachtige wind blies de spelers van de thuisclub voor rust in de rug, maar veel gebruik werd daar niet van gemaakt. Echt veel werk bezorgden de schutters van de Wageningers de Rigtersbleek- doelman niet. Ook WAVV-doelman Jeffrey Rutten werd niet al te veel op de proef gesteld. De 0-0 ruststand, was dan eigenlijk ook de enige juiste weergave van het spel van beide ploegen. Na rust profiteerde Rigtersbleek wel van de wind, die zij nu mee hadden. Het was Mitchell Zephat die zag dat zijn 'streep' Rutten te machtig was (0-1). Maar zestig tellen later profiteerde Molenaar van een fout van de Rigtersbleek-goalie (1-1).  Hoewel WAVV de jacht op meer nog wel inzette, kwam er in de stand geen wijziging meer.