• Dick Martens

WAVV doet goede zaken tegen Spero

WAGENINGEN WAVV heeft in het thuisduel tegen het bezoekende Spero goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Ronald Lieftink stapte na ruim 90 minuten goed te hebben gevoetbald uiteindelijk met een 2-1 overwinning van het veld. Hoewel 'de brilstand' halverwege het duel nog op het scorebord stond, werd het veldoverwicht na rust ook in doelpunten uitgedrukt. Middenvelder Khaiber Intezar opende met een prachtige afstandstreffer de score (1-0) en al snel daarna verdubbelde Marco van Rooijen de Wageningse score (2-0). Met nog een kwartier te spelen stribbelden de bezoekers nog even tegen (2-1), maar verder liet Lieftinks formatie het niet komen.

 

,,Het was weliswaar toch nog wat zwaarbevochten, maar ik vind wel dat wij de verdiende overwinnaar waren", analyseerde Lieftink de zege. ,,Voor rust hadden we de wedstrijd al kunnen beslissen, maar we vergeten onszelf nog wel eens te belonen. Dat was nu ook het geval. Na rust speelden we beter en kwamen we ook tot scoren. Na die aansluitingstreffer kregen we het nog wel wat lastig, maar verdedigend stonden wij goed en konden zodoende de overwinning over de streep trekken." Door de winst steigt WAVV naar de vierde plaats in de 2e Klasse I.

 

Foto: WAVV-trainer Ronald Lieftink (rechts op archieffoto) zag zijn ploeg, tegen het bezoekende Spero, goede zken doen. In Wageningen werd het 2-1.