• WVV Wageningen gaat haar thuiswedstrijden weer op natuurgras spelen. Doelman Roy Rijsemus (op archieffoto) zal dat niet meer gaan meemaken. Hij neemt zaterdag 10 augustus afscheid.

    WVV Wageningen
  • WVV Wageningen, met op de eerste rij in het midden de afscheid nemende doelman Roy Rijsemus.

    WVV Wageningen

WVV Wageningen gaat 'thuis' weer op natuurgras spelen, zaterdag afscheidsduel Roy Rijsemus

WAGENINGEN De hoofdmacht van WVV Wageningen speelt komend seizoen de thuiswedstrijden weer op het hoofdveld van natuurgras en niet meer op het kunstgrasveld waar het de afgelopen seizoenen op uitkwam. Alleen bij slechte weersomstandigheden kan de Wageningse traditieclub uitwijken naar het kunstgrasveld. De overstap naar natuurgras is op verzoek van de technische staf en de selectie.

TEAM ROY Zaterdagmiddag (10 augustus) wordt in stadion De Wageningse Berg om 16.00 uur de afscheidswedstrijd van Roy Rijsemus gespeeld. De doelman speelde de afgelopen tien seizoenen in de hoofdmacht van Wageningen en komt met zijn "Team Roy" nog een keer in actie tegen de selectie van Wageningen.

NIEUWE TRAINER Wageningen start op zaterdag 31 augustus het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen Cito, een vierdeklasser uit het Brabantse Oss. De andere twee bekerduels speelt Wageningen op locatie: 7 september in Nijmegen tegen DVE-Trajanus en 14 september in Rozendaal tegen DVOV. Wageningen begint op 21 september aan de competitie. De ploeg van de nieuwe trainer Marco Rou is ingedeeld in de 4e klasse B die uit dertien ploegen bestaat, waaronder de stadsgenoten van ONA'53, GVC en WAVV. In de competitie-indeling is door de KNVB een kleine aanpassing gedaan: Elistha uit Elst vervangt DIO'30 uit Druten in de Wagenings getinte competitie.