• Dick Martens

Verrassende thuisnederlaag SKV

WAGENINGEN SKV heeft de eerste competitiewedstrijd toch wel verrassend verloren. In Wageningen ging de ploeg van trainer Kevin van Veen met 0-2 ten onder tegen De Treffers.

 

 

TERECHTE NEDERLAAG Met de komst van een aantal versterkingen en de groepswinst in de beker begon SKV vol verwachtingen aan het seizoen. Het eerste duel tegen De Treffers liep echter op een teleurstelling uit. De bezoekers waren goed georganiseerd en hadden drie sterke aanvallers. Halverwege stond SKV met 0-1 achter, maar in de tweede helft speelde de thuisploeg beter. Bart Silvius kreeg een grote kans op de gelijkmaker, waarna SKV in de slotfase veel risico ging nemen. Hiervan maakte De Treffers echter gebruik: 0-2.

Van Veen was realistisch. ,,Dit was een terechte nederlaag tegen een uitstekende ploeg, maar het was teleurstellend dat wij ondanks een goed strijdplan de eerste helft niet onder hun druk uitkwamen. Na een wissel in de rust ging het de tweede helft beter, maar het was te weinig voor een resultaat".

 

Zaterdag speelt SKV uit tegen Candia'66.

 

Foto: SKV-trainer Kevin van Veen zag zijn ploeg tegen een uitstekend De Treffers onderuit gaan. Op Sportpark De Zoom werd het 0-2.