• SKV verloor het laatste competitieduel, op bezoek bij vv Veenendaal met 2-0. Het betekende voor een aantal spelers, waaronder ook Frank Gerritsen (op archieffoto tijdens het duel met Candia '66) dat zij voor het laatst het blauwe shirt van SKV droegen. Gerritsen vertrekt naar CHRC.

    Dick Martens

Typerende nederlaag SKV

WAGENINGEN Op bezoek bij VV Veenendaal heeft SKV het seizoen afgesloten met een 2-0 nederlaag. Door het verlies eindigt SKV op een wat teleurstellende zevende plek. Het positieve nieuws kwam van het tweede elftal dat dankzij een 5-2 zege kampioen werd en promoveert naar de reserve 1e klasse.

In Veenendaal streed de thuisploeg voor een nacompetitieticket en moest het winnen. Hoewel SKV geen directe belangen had, speelde de ploeg uit Wageningen fris en maakte het de opponent meer dan lastig. Door een cornergoal werd het na een half uur 1-0 voor Veenendaal, dat na rust profiteerde van een verdedigingsfout. Van Veen. ,,Dit duel was het seizoen in een notendop. Wij zijn de bovenliggende partij, hebben betere kansen maar verliezen door persoonlijke fouten en goals uit standaardsituaties. Wij zijn druk bezig met de selectie voor volgend jaar". Bij SKV vertrekken keeper Gijs Vossen (stopt), Frank Gerritsen (CHRC), Ismael Antonio en Luc Dolphijn (Bennekom). Doelman Dennis van den Berg komt van Bennekom.