• Trainer Eddy Hagen verruilt Redichem, aan het einde van seizoen, voor het Nijmeegse OSC, uitkomend in de zondag-vierde klasse E.

    Dick Martens

Trainer Eddy Hagen verruilt Redichem voor OSC

HEELSUM Redichem-trainer Eddy Hagen maakte maandagavond aan zijn selectie en het bestuur kenbaar, dat hij de club aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Hagen kwam aan het begin van het seizoen, na zes seizoenen trainer te zijn geweest bij RKSV Driel, naar Sportpark Wilhelmina, waar hij de opvolger werd van de vorig seizoen op non actief gestelde Fred van Zutphen. Maar de trainerscarrousel draaide snel, want Hagen vond in OSC alweer een nieuwe club.

Dick Martens

SPORTIEVE UITDAGING Hagen volgt bij de Nijmeegse vierdeklasser Manfred van den Broek op. Op de website van OSC werden ook de OSC-leden deelgenoot gemaakt van de trainerswissel. ,, Doordat we het tijdig openbaar konden maken en rond hebben gekeken is het gelukt om ruim voor het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdtrainer aanstellen. Met advies vanuit de spelersgroep en voetbalmanager is gekozen voor Eddy Hagen", luidden de beweegredenen van het OSC-bestuur. Ook wordt het vertrouwen uitgesproken over een vruchtbare samenwerking: ,, . We verwachten met Eddy Hagen een passende trainer te hebben bij onze sportieve uitdagingen en ambities. Wij wensen hem alvast veel succes!" Hagen zal tijdens de Nieuwjaarsreceptie van OSC, op zondag 6 januari, officieel zijn handtekening onder zijn nieuwe verbintenis gaan zetten.