• Dick Martens

Sprockel en Eloisghiri trainen mee bij Duno

DOORWERTH Maandagavond hebben Civard Sprockel en Mimoun Eloisghiri met Duno meegetraind. De ambitieuze eersteklasser uit Doorwerth is nog op zoek naar een kwaliteitsimpuls van de toch al versterkte selectie en zag ook Kars Vierwind (FC Lienden) en Junior Albertus (HHC Hardenberg) meetrainen.

BUITENLANDSE AVONTUREN Civard Sprockel speelde afgelopen seizoen bij FC Eindhoven in de Jupiler League en is op zoek naar een nieuwe club. De 34-jarige verdediger speelde enkele jaren bij Vitesse en was ook onder meer bij Excelsior en Feyenoord actief. Sprockel zat tien jaar geleden zelfs eenmalig bij de selectie van het Nederlands elftal, maar kwam nooit tot een interland. Na buitenlandse avonturen in Cyprus, Bulgarije en Engeland kwam Sprockel vorig seizoen tot 26 wedstrijden voor FC Eindhoven. Mimoun Eloisghiri is een 27-jarige aanvaller die in het verleden furore maakte bij onder meer PEC Zwolle, Kozakken Boys en IJsselmeervogels. De in Arnhem woonachtige Eloisghiri is nu aan het herstellen van een zware rugblessure.

OEFENWEDSTRIJD Duno speelt woensdagavond in Arnhem tegen de derdeklasser SC Oranje de eerste oefenwedstrijd. Bij SC Oranje spelen oud-Duno spelers Robin van Schieveen, Max van Meeteren, Baptista José en Alexander Prent.