Sportmarkt en Lancering WageningenPas

WAGENINGEN Op zondag 9 oktober organiseert Sportservice Wageningen in samenwerking met RTV Rijnstreek en Evenementen & Organisatieteam Wageningen een sportmarkt. De sportmarkt zal plaats vinden in en rondom de Olympiahal (Olympiaplein 13 Wageningen).

 

SPORTAANBIEDERS De dag zal om 12.00 uur feestelijk worden geopend en zal doorgaan tot 17.00u. De sportmarkt is ter lancering van de WageningenPas. Heb je een WageningenPas, dan krijg je korting bij verschillende winkels, restaurants, instellingen en andere adressen in de gemeente Wageningen. Een belangrijk onderdeel van de WageningenPas is sport. Om sport in Wageningen te promoten hebben een groot aantal sportaanbieders een speciaal aanbod gedaan voor WageningenPas houders. Op de sportmarkt zullen al deze sportaanbieders dit aanbod promoten.

 

DAGPROGRAMMA Naast een gezellige markt is er ook veel informtie te verkijgen over vrijwel alle sportaanbieders uit Wageningen. Ook zijn er een keur aan leuke activiteiten waar door eenieder aan deelgnomen kan worden. Er is een compleet en gevarieerd dagprogramma waar er diverse sporten uitgeprobeerd kunnen worden. Zo is er onder andere. calisthenics, volleybal, judo, bootcamp, verschillende stijlen dans en  dynamic tennis.

De WageningenPas is voor volwassenen, maar de markt is voor jong en oud. Iedereen is daarom op 9 oktober welkom om deel te nemen of je te laten informeren over de diverse sporten of  om gewoon gezellig te komen kijken.

Voor meer informatie contact met Nicolette Piscaer via 06 - 528 88 245 of nicolette.piscaer@sportservice-wageningen.nl