• Dick Martens

SKV en Duno loten hoofdklassers in districtbeker

WAGENINGEN-DOORWERTH SKV en Duno hebben in de vierde ronde van de districtsbeker een zware maar mooie tegenstander geloot. De Wageningse derdeklasser SKV speelt thuis tegen hoofdklasser Berkum uit Zwolle en Duno ontvangt in Doorwerth de roemruchte hoofdklasser De Bataven uit Gendt.

 

VIERDE EN VIJFDE RONDE Na afloop van de bekerwedstrijd tussen NEO en Silvolde werd in Borne door de KNVB de loting voor de vierde en vijfde ronde van de districtsbeker verricht. De bekertopper tussen Duno en De Bataven wordt op zaterdag 10 februari (Aanvang: 15.00 uur) gespeeld. Omdat Berkum op die datum al competitieverplichtingen heeft, is voor de ontmoeting tussen SKV en Berkum in Wageningen dinsdagavond 13 februari als speeldatum vastgesteld. Op Sportpark de Zoom wordt dan om 20.00 uur afgetrapt.

 

Mocht SKV voor een enorme stunt zorgen en Berkum verslaan, speelt de ploeg van trainer Kevin van Veen in de vijfde ronde een uitwedstrijd tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Heino en AZSV 2. Wanneer Duno na Jong Achilles'29 met De Bataven nog een hoofdklasser weet te verslaan, speelt de ploeg van Lodewijk de Kruif in de vijfde ronde thuis tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Alverna en Dalfsen.