• Dick Martens/BDU

Schoolbasketbaltoernooi in Wageningen

WAGENINGEN Basketbalvereniging Pluto organiseert in samenwerking met Sportservice Wageningen het schoolbasketbaltoernooi Wageningen. Deze activiteit vindt plaats op 22 april en is voor basisschoolleerlingen in de groepen 5 t/m 8.

Tijdens het toernooi worden er onderling wedstrijdjes gespeeld in groepjes van 6 kinderen. De uiteindelijke winnaars ontvangen een welverdiende prijs. Alle basisschoolleerlingen uit Wageningen in de groepen 5 t/m 8 kunnen meedoen. De activiteit wordt gehouden op 22 april van 13:00 tot maximaal 18:00 uur in Sporthal de Tarthorst in Wageningen.

Voorafgaand aan het toernooi worden er tijdens de gymlessen basketbalclinics gegeven, zodat de deelnemers van te voren al enige ervaring hebben opgedaan met de sport. Tijdens de clinics worden er inschrijfformulieren uitgedeeld waarmee de kinderen zich kunnen opgeven voor het toernooi. Opgeven kan ook via de website van Pluto op www.plutobasketbal.nl/scholentoernooi. Bij voorkeur inschrijven in groepjes van 6 kinderen, maar individueel is ook mogelijk. Deelname aan het basketbaltoernooi is gratis en opgeven is verplicht.

Verder zet basketbalvereniging Pluto tijdens de Nationale Sportweek zijn deuren open voor iedereen die kennis wilt maken met de sport basketbal. De Nationale Sportweek is dit jaar van 18 t/m 25 april.

Meer informatie is verkrijgbaar via Kitty Toonders van basketbalvereniging Pluto, via 06-23 54 21 76 of via kitty.toonders@plutobasketbal.nl.