• Ronald Lieftink tekende in aanwezigheid van het bestuur van SV Otterlo zijn nieuwe contract.

    SV Otterlo
  • Ronald Lieftink zet zijn handtekening.

    SV Otterlo
  • Maarten Kerkhof zet zijn handtekening onder zijn nieuwe Redichem-contract.

    Redichem

Ronald Lieftink en Maarten Kerkhof tekenen contract

OTTERLO-HEELSUM Ronald Lieftink, momenteel nog trainer van het Wageningse WAVV, wordt het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Otterlo. Daar volgt hij de naar zijn oude liefde terugkerende Maarten Kerkhof op. 'De wisselingen van de wacht' werden al enige tijd geleden 'wereldkundig' gemaakt. Maar beiden waren er nog niet toe gekomen om bij hun nieuwe werkgever officieel het contract te ondertekenen. Beiden deden dat afgelopen week alsnog.

SV OTTERLO Woensdagavond tekende Lieftink zijn tweejarige verbintenis. Voor de inwoner van Ede, is het een terugkeer naar sportpark Kastanjebos. In het jaar 2016-2017 was hij ook hoofdtrainer, waar hij toen met Otterlo promoveerde naar de derde klasse. Op de foto van links naar rechts: Fred Bruil (secretaris), Gerard van Voorst (voorzitter), Ronald Lieftink en Gerard de Rooij (bestuurslid Technische Zaken).

REDICHEM Saillant detail was, dat op dezelfde avond ook Kerkhof zijn handtekening officieel zette. Geflankeerd door penningmeester Rini van Ernst en voorzitter-ad interim, Koen Beenen werd de overeenkomst die de terugkerende trainer voor minimaal twee jaar aan Redichem verbindt, ondertekend.