• Het competitieduel in de hoofdklasse B tussen Duno en AZSV werd afgelopen zaterdag na 30 minuten, wegens hevig noodweer, gestaakt. Het restant van het duel is opnieuw vastgesteld op 30 maart.

    Dick Martens

Restant gestaakte duel Duno-AZSV opnieuw vastgesteld op 30 maart

DOORWERTH Het hoofdklasseduel tussen DUNO-AZSV, dat zaterdagmiddag na 32 minuten spelen wegens hevig noodweer door scheidsrechter Richard Turk uit Sassenheim  werd gestaakt, is door de KNVB opnieuw vastgesteld op zaterdag 30 maart. Het restant wordt om 15.00 uur gestart met een zogenaamde scheidsrechtersbal, ter hoogte van de middenlijn, aan de kant waar de dug-outs staan.

De stand was op het moment van staken nog 0-0. Er is in de eerste helft nog 18 minuten te spelen, waarna de tweede helft nog volgt. Duno had op het moment van staken Ted Heijckmann al ingebracht voor Ahmet Lak. AZSV had nog niet gewisseld. 

Voor de ploeg uit Aalten stond aanvankelijk de kwartfinale van de beker, met Sparta Nijkerk als tegenstander, op het programma. Dat (thuis) duel staat nu dinsdag 2 april op de kalender (aanvang 20.00 uur).