Renkumse acrobaten Gelders Kampioen

RENKUM Drie acro-teams van de turnvereniging Kracht en Vriendschap uit Renkum hebben zaterdag meegedaan aan de Gelderse Kampioenschappen. En met succes.

Manon van Drueten, Sterre van Bekkum Marks en Roosmarijn Vonk zijn Gelders kampioen van 2015 geworden bij de E-senioren trio. De concurrentie op dit niveau was moordend, maar op 0.15 punt wist het damestrio de nummer 2 en 3 uit Varsseveld achter zich te laten.

Het team dat ook een medaille wist te behalen op deze Gelderse Kampioenschappen zijn Ilse Vleeming en Erin van Amersfoort. Zij kwamen uit voor de E-lijn junioren. Bij de vorige wedstrijden visten zij net achter het net, maar deze wedstrijd wisten ze het podium te behalen.

Yara en Mirre van Amersfoort hadden ook een ticket weten te bemachtigen voor deze kampioenschappen en lieten als damespaar E-senioren een mooie en stabiele oefening zien. Zij werden 11e. Alle teams hebben zich met deze zeer mooie resultaten weten te plaatsen voor de Oost-Nederlandse Kampioenschappen wat over 2 weken in Winterswijk plaatsvindt.

Ook benieuwd geworden naar acrogym? Kom dan eens kijken in de gymzaal aan de Maatweg in Renkum op dinsdag van 18.45-19.45 uur of kijk op www.svkv.nl