• WAVV won het uitduel tegen Germania met 4-0. Topscorer Mike Molenaar (rechts, op archieffoto) was driemaal trefzeker.

    Dick Martens

Regelmatige en verdiende zege WAVV

WAGENINGEN De titelstrijd gaat in de 2e Klasse I tussen Leones en Spero. Voor WAVV rest om via de nacompetitie promotie alsnog te kunnen bewerkstelligen. Door je eigen wedstrijden te winnen en daar een goed gevoel aan overhouden is dan het beste medicijn om met vertrouwen de nacompetitie in te gaan. De ploeg van trainer Ronald Lieftink, voerde die opdracht, op bezoek bij degradatiekandidaat nummer een, Germania, perfect uit. Bij rust leidden de Wageningers door treffers van Mike Molenaar en Peer Aldenkamp al met 2-0. Na rust beslisten nog twee treffers van Molenaar het duel definitief.

Dick Martens

PRIMA GEVOEL ,,Toch was het in de beginfase aan onze doelman Dennis van Meerten te danken dat we in de wedstrijd bleven", aldus Lieftink. ,,Gelukkig herpakten we ons na een half uur spelen en kwamen we voor rust op een geruststellende voorsprong. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk ook al wel gelopen. Na rust duurde het wel wat lang voor we de 3-0 maakten, maar echte tegenstand hadden we ook niet meer. Voor een ploeg die vecht tegen degradatie had ik wel wat meer vuur verwacht. Maar wij hebben gedaan wat we moesten doen. 'Winnen' en bij vlagen ook nog eens goed gevoetbald. Dat geeft richting de nacompetitie in ieder geval een prima gevoel."

WAVV sluit volgende week zondag de competitie af met een thuiswedstrijd tegen de nummer drie in de 2e Klasse I, Voorwaarts.