• WAVV speelde, in eigen huis, met 2-2 gelijk tegen Concordia (W). Beide WAVV-treffers werden gescoord door Marco van Rooijen (rechts, op archieffoto).

    Dick Martens

Puntenverlies voor WAVV

WAGENINGEN Nadat WAVV op Hemelvaartsdag alsnog de tweede periodetitel in de wacht sleepte, was het voor de ploeg van trainer Ronald Lieftink zaak om in het juiste ritme te blijven voor de wedstrijden in de nacompetitie. Winnen geeft dan altijd een goed gevoel en het duel tegen laagvlieger Concordia (W) was dan ook een prima gelegenheid om dat te kunnen gaan bewerksteligen. Lang leken de drie punten ook in Wageningen te blijven. Bij rust leidde de thuisploeg door een doelpunt van Marco van Rooijen al met 1-0. Na rust kwamen de gasten, na een uur spelen toch nog langszij, maar het was binnen de minuut opnieuw van Rooijen die de marge weer hersteld. DE 2-1 leek ook de eindstand te worden, maar in de slotfase werd het toch nog 2-2.

Dick Martens

,,We begonnen slordig aan de wedstrijd", vond Lieftink. ,,Maar gaandeweg gingen wij beter spelen en kwamen verdiend op voorsprong. ,,Na rust kwamen we goed uit de kleedkamer en waren we de bovenliggende partij en was het wachten op onze tweede goal, maar juist in die fase maakten zij gelijk uit overigens een terechte strafschop. Maar nadat wij snel weer op voorsprong kwamen gingen we op jacht naar de definitieve beslissing. Toch hadden wij moeite met hun opportunistische spel en lukt het ons niet om de wedstrijd in het slot te gooien en valt ook nog eens de gelijkmaker.  Het is toch een beetje het verhaal van dit seizoen. Als de kansen er zijn om concurrenten op afstand te zetten of juist op hen in te lopen, slagen wij daar niet in."