• Dick Martens

OVC '85 wint 'gewoon' weer

OOSTERBEEK Voor OVC '85 kwam de nederlaag tegen Zeewolde van vorige week toch even hard aan. Maar de beste manier om die kater weg te spoelen is 'gewoon' de volgende wedstrijd weer te winnen. En dat deed de ploeg van trainer Wim Kamphuis dan ook. Op bezoek bij DVOV werd het na een 0-1 voorsprong bij rust, uiteindelijk 1-3.

Dick Martens

GRETIG ,,Hoewel we vorige week zeker niet de mindere van Zeewolde waren, krijg je toch een tikkie", aldus Kamphuis. ,,We hebben de afgelopen week de teugels toch weer even wat aangetrokken en vervolgens tegen de DVOV de teleurstelling van ons afgespeeld.  We hebben dat gedaan met felheid, gretigheid en zeker ook met weer goed voetbal. We waren weer helemaal bij de les en namen dan ook na ruim een half uur spelen, door een doelpunt van Nick Bijlsma verdiend de leiding. Ook na rust speelden we prima en dan geniet je ook als trainer, want daar doe je het toch met zijn allen voor. Door doelpunten van Joost Jansen en onze topscorer Vincent van Weelden kwamen we op een geruststellende voorsprong (0-3). In de slotfase kwam DVOV nog op 1-3, maar was de wedstrijd al gespeeld. Kortom een prima zege, die je met goed voetbal hebben afgedwongen. We misten weliswaar nog wel de nodige kansen, maar die moeten we de komende wedstrijden maar weer gaan benutten."

Foto: OVC '85-trainer Wim Kamphuis was erg tevreden over het optreden van zijn ploeg tegen DVOL. Het uitduel werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen.