• Dick Martens

OVC '85 koploper na klinkende  zege

OOSTERBEEK OVC '85 heeft in het uitduel met De Paasberg duidelijk gemaakt, dat de ploeg van trainer Wim Kamphuis momenteel in meer dan goede doen is. Vooral voor rust waren de Oosterbekers oppermachtig en namen een ook in die hoogte verdiende 5-0 voorsprong. Na rust schakelden de gasten 'een tandje terug', maar de overwinning kwam net meer in gevaar. De einduitslag werd uiteindelijk 1-7. Voor de OVC '85 scoorden Terence Mesaki maar liefst drie keer, de overige treffers kwamen op naam van Ampa van der Drift 2, Kevin van den Borden en Joost Jansen uit een strafschop.

 

,,We speelden voor rust heel goed", keek Kamphuis tevreden terug. ,,Misschien dat we na rust wat teveel gas terug namen, maar dat had ook met de temperatuur te maken. Ik moet mijn ploeg toch een groot compliment maken. Ze speelden gedisciplineerd en hebben het spel gespeeld zoals wij dat wilden. Met veel lopende mensen, waardoor er veel kansen ontstonden en waarvan er ook voldoende hebben benut. Ik ben dan ook hartstikke tevreden. De jongens maakten mij er na afloop nog op attent dat we nu koploper zijn. Dat is toch geweldig?" 

 

Foto: OVC '85 trainer Wim Kamphuis zag zijn ploeg met maar liefst 7-1 van De Paasberg winnen. Door dit resultaat voert OVC '85 nu samen met Jonge Kracht de ranglijst van de 4e Klasse F aan.