• De nieuwkomers van OVC '85. Achter (vlnr): Tygo Kok, Jasper Lurvink, Khaiber Intezar en Terence Mesaki. Voor: Arjan Intezar (links) en Jesper Brehler (rechts).

    Dick Martens

OVC ’85 presenteert nieuwe aanwinsten

OOSTERBEEK Twee dagen nadat de OVC-kantine dreunde op zijn grondvesten, nadat spelers, technische staf en supporters het behalen van de periodetitel uitbundig vierde, is de rust weer teruggekeerd en staat de focus weer op voetbal. Niet alleen met het oog op de komende nacompetitie-duels, maar ook al richting het volgend seizoen. Achter de schermen werd al hard gewerkt, om nieuwe spelers te enthousiasmeren komend seizoen de kleuren van OVC '85 te gaan verdedigen. En met succes. Maandagavond kwamen zes nieuwe spelers naar de kantine op de Bilderberg om de overschrijving naar hun nieuwe club te regelen.

Dick Martens

Onder toeziend oog van trainer Marco Bosch en OVC-voorzitter Daniël Corbeek werden door de gebroeders Khaiber en Arjan Intezar, Jesper Brehler, Jasper Lurvink Terence Mesaki en Tygo Kok de laatste formaliteiten geregeld.

NIEUWKOMERS Khaiber Intezar komt van de Wageningse eersteklasser WAVV, zijn broer van vierdeklasser CHRC uit Heelsum. Jesper Brehler speelde laatstelijk ook voor WAVV, waar hij halverwege dit seizoen om studieredenen stopte. Centrale verdediger Jasper Lurvink maakt de overstap naar Oosterbeek van het Arnhemse VDZ, dat momenteel in derde klasse C uitkomt en nog kans maakt om via de nacompetitie tweedeklasser te gaan worden. Tygo Kok speelde al eerder voor de Oosterbekers, maar maakte in het seizoen 2016-2017 de overstap naar VVO, maar keert nu weer op het oude nest terug. Dat doet ook de zesde nieuwkomer: Terence Mesaki, die onder trainer Wim Kamphuis nog deel uitmaakte van de OVC-selectie. Maar hij besloot vorig seizoen de overstap te maken naar De Paasberg, om evenals Kok weer naar de Bilderberg terug te keren.

GOEDE KOP Trainer Bosch is tevreden met de uitbreiding van zijn selectie. ,,Het is een mix van jonge talenten en ervaring, die zeker een kwalitatieve impuls aan onze selectie gaan geven. Het zijn allemaal jongens waar 'een goede kop' op zit. Daar gaan we volgend seizoen nog veel plezier aan beleven."