• Dick Martens

Opnieuw verlies voor WAVV

WAGENINGEN WAVV verkeert in zwaar weer. De ploeg van trainer Armand Mannen, die deze week aan zijn spelersgroep en het bestuur kenbaar maakte dat hij de club aan het einde van het seizoen gaat verlaten, verloor in Wageningen tegen het bezoekende AZC met 1-3. Het was in deze competitie de zesde nederlaag op rij. Bij rust leidden de bezoekers al met 0-2. Na rust scoorde Marvin van den Born nog wel de aansluitingstreffer, maar in de slotfase werd de marge van twee treffers weer door de Utrechtse gasten hersteld (1-3).

 

,,Ik vond het een wedstrijd met twee gezichten", analyseerde Mannen de verliespartij. ,,Nadat we in de eerste minuut al op achterstand kwamen en voor rust ook nog met 0-2 achter kwamen, herstelden we ons na rust wel degelijk. We voetbalden beter en creëerden veel kansen. Helaas werd er maar één benut." Mannen ging na afloop nog wel bij zijn spelers te rade en stelde hen de vraag of de aankondiging van zijn vertrek wat te maken had met deze nederlaag. ,,Want als ik de ploeg kan helpen door vroegtijdig op te stappen zal ik dat niet nalaten. Maar de spelersgroep was unaniem voor mijn aanblijven. Zij vonden dat juist zij mij als trainer hadden laten zakken. Daarom gaan we samen op weg naar eerherstel."

 

Foto: WAVV trainer Armand Mannen zag zijn ploeg de zesde nederlaag op rij lijden. Op eigen veld was nu het bezoekende AZC, met 1-3, de sterkste.