• WAVV-speler Niek van Ginkel (links op archieffoto) gaat volgend seizoen de kleuren van V.V. Bennekom verdedigen.

    Dick Martens

Ook Niek van Ginkel gaat WAVV verlaten

WAGENINGEN Nadat in eer eerder stadium trainer WAVV-trainer Ronald Lieftink zijn vertrek bij de Wageningse club had aangekondigd, namen aanvaller Mike Molenaar en middenvelder Marco van Rooijen eenzelfde beslissing. Daarbij voegde zich inmiddels ook Niek van Ginkel. Hij gaat volgend seizoen de gelederen van V.V. Bennekom versterken.

BELEID Saillant detail daarbij is, dat dat het 'WAVV-kwartet' terugkeert naar hun 'oude' vereniging. Trainer Lieftink en van Rooijen keren terug naar SV Otterlo, Molenaar verruilt WAVV voor Blauw Geel '55 en van Ginkel naar ;oude liefde' V.V. Bennekom. Daar is men blij met de terugkeer van de 'scorende middenvelder'. Op dit moment staat de doelpuntenteller voor van Ginkel al op tien treffers. ,,,,Het past in het beleid van Bennekom om spelers uit eigen opleiding weer te halen'', laat trainer Arnold Brehler weten. De trainer kan nog wel wat aanvallende versterking gebruiken. De beoogde spitsen Rocco Keizer en Wessel van der Horst stopten tussentijds vanwege blessures.

VERSTERKINGEN Voor de opvolger van Lieftink, Dik Peters van Ton (49) wordt het nu ook zaak, om na het vertrek van het drietal basisspelers, uit te gaan kijken naar versterkingen. De inwoner van Opheusden, is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij VV Scherpenzeel, uitkomend in de 1e Klasse D.