• Dick Martens

ONA '53 verbaast ook zichzelf met grote overwinning

WAGENINGEN Het was de laatste weken bij ONA '53 geen rozengeur en maneschijn. Spelers, technische staf en de supporters werden er moedeloos van. Ook staken er al wat kritische geluiden op. Maar de ploeg en trainer André Hagen bleven in eerherstel geloven. En met recht. Daar werd middenmoter AWPC het slachtoffer van. En hoe. Met een onvervalste zevenklapper (7-0) werden de drie punten binnengehaald. En dat verbaasde zelfs de winnaar. De Wageningse treffers kwamen op naam van: Elia Palermo, de voortreffelijk ingevallen 17-jarige Emiel Cortenbach en een hattrick van Yordi van Silfhout.

 

,,Wij hadden een geweldige start. Binnen 10 minuten stond het 3-0. Dat was een ongekende weelde voor ons", geniet Hagen nog na. ,,Ook op de bank keken we elkaar aan met een blik van 'wat gebeurt hier'. We zijn ook lekker door blijven gaan. Bij rust was het zelfs al 5-0. Na rust zijn we wel scherp gebleven, maar hebben geen gekke dingen meer gedaan. Maar toch nog wel twee keer gescoord. Het was geweldig om te zien, dat het goede voetbal, wat we de laatste weken zeker ook hebben laten zien, nu ook eens met treffers werd beloond. Dat zal ons hoop ik in de aanloop naar het slot van de competitie vertrouwen geven en nog meer punten opleveren. Die hebben we nog wel nodig om ons in ieder geval te kunnen handhaven in de derde klasse." 

 

Foto: ONA '53-trainer André Hagen (op archieffoto, tweede van rechts) zag zijn ploeg eindelijk weer eens winnen. De ploeg deed dat op bezoek bij het Amersfoortse AWPC met maar liefst 7-0.