• Dick Martens

ONA '53 speelt gelijk bij Eldenia

WAGENINGEN ONA '53 heeft het eerste duel in de derde Klasse niet in winst kunnen omzetten. Tot twee keer toe moest de ploeg van trainer André Hagen terugkomen van een achterstand. Omdat de Wageningers in de slotfase een strafschop werd ontnomen bleef de stand na ruim negentig minuten voetballen 2-2.

 

,,Een gelijkspel met een dubbel gevoel", vond Hagen dan ook na afloop. ,,In de eerste helft was het een gelijk opgaand duel. We kregen wel wat kansjes en er werd een mijns inziens zuiver doelpunt van Niels Korf wegens buitenspel afgekeurd. Na rust kwamen we eigenlijk 'uit het niets 'op achterstand. Gelukkig maakte Sam Jacobs al snel weer gelijk. We kregen ook weer meer grip op de wedstrijd, maar het was opnieuw Eldenia dat scoorde. In de slotfase werd het door een eigen goal van Eldenia weer gelijk. Maar daarna werd ons een glaszuivere strafschop, wegens hands onthouden. Daarom houd ik toch een dubbel gevoel aan deze wedstrijd over. Maar helemaal ontevreden ben ik niet. We komen toch twee keer terug van een achterstand en kan ik dan wel leven met het punt." 

 

 

Foto: ONA '53 trainer André Hagen hield een dubbel gevoel over aan het 2-2 gelijkspel dat zijn ploeg op bezoek bij Eldenia behaalde.