• Dick Martens

ONA '53 onderuit bij Eendracht '30

WAGENINGEN ONA '53 heeft de weg naar boven nog geen kracht bij kunnen zetten. Kon twee weken geleden de eerste driepunter worden bijgeschreven, op bezoek bij Eendracht '30 in Mook kon daar vooralsnog geen gevolg aan worden gegeven. De ploeg van assistent-trainer Johan Meeuwisz, die hoofdtrainer John van Dijk verving, omdat die nog te veel hinder ondervond van de bal die hij tijdens het bekerduel tegen Jong Achilles keihard in het gezicht kreeg, verloor het uitduel uiteindelijk met 2-1. Bij rust hielden de ploegen elkaar nog in evenwicht, maar een benutte strafschop werd de Wageningers na rust uiteindelijk fataal.

 

,,We kwamen, door een doelpunt van Dannny Lamers al snel op voorsprong", blikt Meeuwisz terug. ,,In die fase voetbalden we ook behoorlijk, maar nadat Eendracht na een half uur spelen op gelijke hoogte kwam werd het onrustig en sloop er toch weer onzekerheid in de ploeg. We vergaten te voetballen en speelden te veel de lange bal. Op dat moment hadden we de kansen op meer doelpunten laten liggen. Na rust werd het helaas niet veel beter. Nadat zij die strafschop hadden benut, heb ik Ewoud Bakker en Luuk van der Harst naar voren gestuurd, om toch nog minimaal een gelijkmaker af te dwingen. Helaas zat dat er niet meer in. Ik had het mooi gevonden als we deze week, waarin ik ook de trainingen heb verzorgd ook nog eens winnend hadden kunnen afsluiten."

 

Foto: ONA '53 verloor onder leiding van iassistenttrainer Johan Meeuwisz (links op archieffoto) met 2-1 op bezoek bij Eendracht '30. Hoofdtrainer John van Dijk (rechts) was door een vorige week opgelopen blessure nog afwezig.