• Dick Martens/BDU

ONA '53 kan leven met gelijkspel bij HAVO

WAGENINGEN Ondanks het feit, dat ONA '53 voor de tweede achtereenvolgende week niet tot winst wist te komen kon trainer André Hagen leven met het gelijke spel tegen HAVO. Ook het feit, dat zijn ploeg niet tot scoren wist te komen baarde hem geen zorgen. Omdat ook de gastheren niet in staat waren om de hechte defensie van de Wageningers te doorbreken bleef 'de brilstand' (0-0) tot het laatste fluitsignaal op het scorebord.

 

 

TEVREDEN ,,Ik ben toch tevreden", licht Hagen toe. ,,Ook omdat onze concurrent DVOL heeft verloren. Ik vind dat wij een goede wedstrijd hebben gespeeld, tegen in mijn ogen lastige tegenstander, die er niet op uit was om het spel te willen maken. Wij wilden dat wel en uiteraard gingen wij ook voor de winst. Helaas konden wij voor rust geen echte kansen creëren. Dat ging in de tweede helft wel wat beter en kregen in de slotfase wel een hele mooie kans, maar de inzet van Luuk van der Harst werd van de doellijn gehaald."

 

 

LASTIGE OPPONENT Hagen ligt ook niet echt wakker, van het feit dat er opnieuw punten werden gemorst. ,,Zeker als je kijkt dat DVOL dat vandaag ook deed, maar ook gezien het feit, dat we niet van een in mijn ogen lastige opponent hebben verloren. Voetballend was het alweer een stuk beter dan vorige week. En ach, de doelpunten en daarmee de punten komen echt wel weer."

 

Foto: ONA '53 trainer André Hagen (midden) zag zijn ploeg met 0-0 gelijkspelen bij HAVO. Een uitslag waar hij mee kon leven.