• Dick Martens

ONA '53 in blessuretijd nog naast Regio '70

WAGENINGEN In de strijd om klassenbehoud in de 3e Klasse D (West) heeft ONA '53 weer een punt kunnen bijschrijven. Een punt 'met een dubbel gevoel', zoals trainer André Hagen de uiteindelijke 2-2 in het thuisduel tegen middenmoter Sporting '70 omschreef. ,,We hadden een bliksemstart, waarbij we via een door Yordi van Silfhout benutte strafschop, nadat Elia Palermo onderuit was gehaald, op 1-0 kwamen. Vervolgens hadden we een aantal prima kansen op meer doelpunten, maar die werden helaas gemist. Uit het niets kwam Sporting, notabene door een eigen inzet van Luuk van der Harst, ook nog eens op 1-1."

 

Ook na rust was ONA  veelal heer en meester, maar ook nu werden er weer te veel kansen onbenut gelaten. ,,Zeker in de beginfase hadden we de wedstrijd naar ons toe moeten trekken. Vervolgens zakte het spelpeil bij beide ploegen, maar kwam Sporting, omdat zij optimaal profiteerden van een onoplettendheid bij ons in de verdediging, vlak voor tijd toch op voorsprong (1-2). Dan kan je alleen nog via een 'alles of niets offensief' nog proberen om nog wat te forceren. Gelukkig lukte dat in de blessuretijd nog. Het was invaller Lesley de Rosa die scoorde (2-2). Maar als ik terugkijk naar de grote kansen die we hebben laten liggen, sta je na afloop toch met een katertje."

 

Foto: ONA '53-trainer André Hagen (rechts, op archieffoto) hield aan het 2-2 gelijkspel, dat zijn ploeg in het thuisduel met Sporting '70 behaalde, 'een dubbel gevoel' over.