• ONA '53-trainer Marcel Nijhuis (derde van links) zag zijn ploeg met maar liefst 7-3 van Arnhemia winnen. Daarmee namen de Wageningers passend revanche op het verlies van vorige week.

    Dick Martens

ONA ’53 wint met ‘korfbaluitslag’

WAGENINGEN ONA '53 heeft zich prima herstelt van de verliespartij die de ploeg van trainer Marcel Nijhuis vorige week in Wageningen leed tegen Westervoort. Op bezoek bij Arnhemia kreeg de revanche al voor rust gestalte. Halverwege stond er al een 0-3 stand op het scorebord. Na rust ging de productie aanvankelijk gewoon verder en liepen de gasten uit naar 0-6. Maar halverwege de tweede helft haperde de aanvalsmachine en werden er wat verdedigende fouten gemaakt. Dat leidde binnen drie minuten tot een 3-6 stand. Maar daar bleef het tot opluchting van Nijhuis en zijn ploeg bij. In de slotfase werd het nog 3-7. De ONA-productie kwam op naam van: Roel van der Harst, Vincent van Ledden (3), Björn van de Brink, Ewout Bakker en Nino van Viegen.

Dick Martens

REVANCHE Uiteraard was Nijhuis blij met 'de korfbaluitslag'. ,,Zeker na het verlies van de vorige g=week is dit het juiste middel om weer vertrouwen te kweken. Maar we speelden ook gewoon goed en scoorden makkelijk. In de rust hadden we met elkaar afgesproken op dezelfde voet door te gaan en nog meer druk naar voren te geven. Dat liep tot halverwege de tweede helft behoorlijk, maar toen maakten we wat foutjes en geef je Arnhemia toch weer wat hoop. Maar, hoewel ik natuurlijk baal van die tegentreffers, kunnen we terugkijken op een prima revanchepartij en moet ik mijn spelers een compliment maken voor hun inzet en het bij vlagen prima spel."