• ONA '53-trainer Marcel Nijhuis (midden, op archieffoto) zag zijn ploeg in- en tegen Groessen zonder vertrouwen spelen en met 4-0 verliezen.

    Dick Martens

ONA ’53 verliest kansloos in- en tegen Groessen

WAGENINGEN ONA '53 moest in het duel in- en tegen Groessen uiteindelijk toch nog diep buigen voor de thuisclub. Voor rust was het spel van de Wageningers nog alleszins redelijk, kreeg de ploeg van trainer Marcel Nijhuis ook nog behoorlijke kansen, maar werd er bij rust al wel tegen een 1-0 achterstand aangekeken.  Maar na rust konden de gasten zich niet meer oprichten en werd de nederlaag na nog eens drie treffers van Groessen, met 4-0, toch nog fors.

Dick Martens

,,Voor rust hadden we al een mooie basis kunnen leggen", vond Nijhuis. ,,We kregen echt prima kansen. ,,Vorige week waren we een echt en hecht collectief, maar vanmiddag en dan vooral na rust was daar niets meer van terug te zien. Natuurlijk probeer je in de slotfase dan nog wat te forceren, maar als de ploeg dan ook nog eens zonder enig vertrouwen speelt, is het vechten tegen de bierkaai. Ook kwalitatief kwamen we vandaag tekort. Toch probeer je de ploeg op te peppen, door ze mee te geven dat ze vrijuit kunnen voetballen. Helaas werd die boodschap niet opgepikt. Nee, op de overwinning van Groessen was dan ook niets af te dingen."