• Dick Martens

Nipte nederlaag GVC 

WAGENINGEN GVC is er niet in geslaagd te stunten tegen titelkandidaat VVA Achterberg. In Wageningen verloor de studentenformatie van de nieuwe trainer Marcel van Dijk met 1-2 van de ploeg uit Achterberg.

 

 

REALISTISCH Op het Wageningse kunstgrasveld profiteerden de bezoekers van een misverstand in de defensie van GVC. Binnen tien minuten had GVC de openingstreffer weer geëgaliseerd dankzij een doelpunt van Adrian Lopez. Vlak voor rust kwam VVA weer op voorsprong door een prachtige goal van zeker 45 meter, al ging hier wel een kleine overtreding aan vooraf. In de tweede helft kreeg GVC nog twee kansen op de gelijkmaker, maar bleef het 1-2.

Van Dijk was na afloop realistisch. ,,Gezien het krachtsverschil aan de bal kan ik leven met de uitslag. Wij hebben voetballend prima meegedaan en veel strijd geleverd, maar helaas te weinig kansen gecreëerd. Voor GVC is het seizoen net begonnen, maar ik ben tevreden over de kwaliteit. Hier en daar moeten we zaken nog beter afstemmen".

 

Zaterdag speelt GVC uit tegen Oranje-Wit.

 

Foto: GVC trainer Marcel van Dijk (links op archieffoto met zijn voorganger Ruben Guykens) was na afloop van de nederlaag tegen VVA realistisch. ,,Het krachtsverschil was te groot."