• Mart Gerrist, de nieuwe trainer van Wodanseck, is er in geslaagd om voor volgen seizoen toch weer een volwaardige selectie op de been te brengen.

    Dick Martens

Nieuwe impuls Wodanseck

WOLFHEZE Wodanseck is er in geslaagd om ook volgend seizoen genoeg spelers op de been te brengen te brengen om met het eerste elftal in de vierde klasse te kunnen spelen. Na het vertrek van bijna de halve selectie hing het vervolg van het voetbal in Wolfheze aan een zijden draadje, maar niet voor het eerst slaagde de sympathieke dorpsclub erin om toch een oplossing te vinden.

STOPPEN Nadat Frank de Vries aangaf om na twee seizoenen te stoppen als trainer van Wodanseck om weer zelf te gaan voetballen, stelde het bestuur van de club uit Wolfheze met Mart Gerrist een ervaren opvolger aan. Gerrist werd geconfronteerd met een leegloop: routinier Martijn van Gessel gaat weer bij VDZ voetballen en de talentvolle Lukas de Vries vertrekt naar de Wageningse derdeklasser SKV. Bovendien stoppen Daan Meinen, Nick Monteny, Jeroen  Blijjenberg, Marvin Homan en Niels Daams vanwege aanhoudend blessureleed of privéomstandigheden met voetballen.

TEAM MAKEN Met de komst van Martijn van Ingen (DVOV), Bas Montfrooy (EMM Randwijk), Edwin Mulder (NEO Borne) en Kevin van Mierlo (AZ 2000) en de rentree op de voetbalvelden van Patrick Martinus en Stijn Gerritsen krijgt de selectie van Wodanseck de gewenste versterking.  Gerrist: ,,Wij gaan vanaf 16 augustus lekker trainen en er een team van maken. Ik heb er erg veel zin in. Het geraamte van Wodanseck blijft en de nieuwe en ambitieuze jongens kunnen voor de nodige verfrissing zorgen. In de voorbereiding zullen we oefenwedstrijden spelen tegen Elistha en Valburg, daarna hebben we een realistisch beeld van de selectie en de verwachtingen voor het komend seizoen ".