• Dick Martens

Maarten Kerkhof verlengt contract bij Redichem

HEELSUM Het bestuur van voetbalvereniging CVV Redichem en hoofdtrainer Maarten Kerkhof hebben na 'een goed gesprek' de samenwerking met een jaar verlengd. Dat betekent dat ook in het seizoen 2016/2017 Kerkhof trainer/coach zal zijn van de Heelsumse club die momenteel uitkomt in de 3e Klasse. De samenwerking tussen trainer en club gaat hiermee het zesde achtereenvolgende seizoen in.,,En daar zijn we als club bijzonder blij en zeker ook trots op", aldus voorzitter Jan Streefkerk.

 

Kerkhof begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler bij Redichem. Na een kleuurrijke en succesvolle carrière bij onder andere Vitesse, De Graafschap en Bennekom keerde de verdediger terug naar zijn oude liefde. Na zijn laatste jaar als speler bij Redichem begon hij zijn carrière als trainer/coach bij de Heelsumse formatie.

,,De samenwerking tussen de club en Kerkhof is de afgelopen jaren bijzonder succesvol gebleken. Voor het tweede achtereenvolgende seizoen plaatste Redichem zich afgelopen jaar voor de nacompetitie met als inzet promotie naar de 2e Klasse."  

Momenteel bezet Redichem, in de 3e klasse A, de derde plaats op de ranglijst, nadat het zich wederom van het spelen van nacompetitie verzekerde door de 1e periode van het seizoen 2015/2016 te winnen.