• Dick Martens

Laatste seizoen trainer Frank de Vries bij Wodanseck

WOLFHEZE Deze week heeft Frank de Vries bekend gemaakt na dit seizoen te stoppen als trainer bij Wodanseck. De Vries is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser uit Wolfheze. Na een uitstekend eerste seizoen staat Wodanseck nu aan de onderkant van de middenmoot op de tiende positie van de 4e klasse B.

GOED AFSLUITEN De Vries over zijn beslissing:,,Hoewel ik het wel naar mijn zin heb en we een leuke groep hebben, merk ik dat het trainerschap veel tijd kost. Bovendien vind ik het nog steeds erg leuk om zelf te voetballen, dat wil ik volgend seizoen weer oppakken. Ik verwacht niet dat mijn beslissing om te stoppen gevolgen heeft voor de rest van het seizoen, wij gaan het seizoen goed afsluiten en proberen nog een paar plaatsen te stijgen".

Hoewel het inmiddels al bijna maart is, heeft Wodanseck nog geen competitiewedstrijd in 2018 gespeeld. De ploeg uit Wolfheze speelde alleen met 4-4 gelijk in een oefenwedstrijd tegen Sportclub Valburg en hoopt zaterdag op het kunstgrasveld van EFC'58 in Ermelo de tweede competitiehelft te hervatten.