• Dick Martens

Kostbare nederlaag Wodanseck

WOLFHEZE Wodanseck heeft thuis tegen De Veluwse Boys een kostbare 2-3 nederlaag geleden. De bezoekers maakten de winnende treffer pas in de slotfase uit een strafschop. Door de nederlaag dreigt Wodanseck de aansluiting met het linkerrijtje te verliezen en staat het in de onderste regionen van de 4e klasse B.

 

In Wolfheze kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Thom van Dijk die goed wist te profiteren van een fout in de defensie van De Veluwse Boys.  Voor rust werd het echter weer gelijk, waarna de bezoekers uit Garderen in de tweede helft op voorsprong kwamen. Dankzij een knappe goal van Lukas de Vries kwam Wodanseck op gelijke hoogte. In de slotfase werd een overtreding van de thuisploeg bestraft met een strafschop en de uiteindelijke 2-3.

 

TELEURGESTELD Trainer Frank de Vries was behoorlijk teleurgesteld: ,,Dit is een flinke tegenvaller, we hadden vandaag een punt verdiend. Dit is al de vierde keer dit seizoen dat we nipt verliezen. In de slotfase gingen we voor de winst nadat we met goed voetbal gelijk kwamen. Door naïef verdedigen verliezen we en raken we kostbare punten kwijt". Zaterdag speelt Wodanseck in Ede tegen het sterke Fortissimo

 

Foto: Wodanseck-trainer Frank de Vries (op archieffoto)  was behoorlijk teleurgesteld na de nederlaag die zijn ploeg leed tegen het bezoekende Veluwse Boys. Het werd in Wolfheze uiteindelijk 2-3.