• Dick Martens/BDU

Kerkhof ook volgend seizoen trainer van Redichem

HEELSUM Trainer Maarten Kerkhof en Redichem blijven ook volgend seizoen aan elkaar verbonden. Trainer en bestuur kwamen donderdagavond de contractverlenging overeen. Kerkhof tekende precies vier jaar geleden zijn eerste contract als hoofdtrainer bij de zaterdag derdeklasser..

 

Dick Martens 

 

Kerkhof toen nog speler van het eerste elftal van Redichem volgde, nadat hij zijn trainersdiploma (UEFA C) had gehaald, Ton Wareman op. Als speler was Kerkhof onder andere actief bij Vitesse, De Graafschap en Bennekom, alvorens hij terugkeerde Redichem, waar hij ook zijn jeugdjaren had doorgebracht.

 

Inmiddels is hij, in zijn vierde seizoen als hoofdtrainer, met zijn team actief in de zaterdag derde klasse A, waar de ploeg momenteel op de zesde plaats staat. Bestuur en Kerkhof zijn verheugd over het feit, dat er samen contractverlenging overeen is gekomen.

 

Er werd eveneens overeenstemming bereikt met verzorger Willem Elands. Ook hij blijft volgend seizoen bij Redichem. Ook het merendeel van de technische staf heeft de toezegging gedaan om evenals de hoofdtrainer en de verzorger volgend seizoen bij de selectie actief te zullen blijven.