• Dick Martens/BDU

Kampioen ONA '53 walst over degradant

WAGENINGEN ONA '53 vierde het vorige week zondag behaalde kampioenschap uitbundig. Daar had de ploeg van trainer André Hagen natuurlijk meer dan recht op. Maar 'de feestvierders' zetten bijtijds de knop weer om. Ondanks het feit, dat het 'maar' de degrdant Ucha was die op bezoek kwam, lieten de Wageningers niets aan het toeval over en wonnen, na eerst nog met 1-0 te hebben achter gestaan met maar liefts 8-2.

 

,,Je hoort en ziet ook vaak dat ploegen na een kampioenschap de volgende wedstrijd verliezen, omdat het feest nog in de benen zit en de motivatie ontbreekt.", aldus Hagen na afloop van de monsterzege. ,,Dat gebeurde bij ons niet. Daarin moet ik de ploeg een compliment geven. Wij speelden scherp en fanatiek, zoals het hoort. Ik heb een aantal spelers, die veel op de bank hebben gezeten laten spelen en zij deden het meer dan voortreffelijk."

 

De Wageningense doelpuntenmakers waren: Lenie Onderstal 3, Niels Korf 3 en Sam Jacobs 2. 

 

Foto: Lenie Onderstal (met de kampioensschaal die vorige week na de winst op Worth Rheden werd gewonnen) scoorde in het duel tegen degradant Uchta driemaal.