• Dick Martens

Joey Godee gewenste aanvallende versterking Duno

DOORWERTH De kersverse hoofdklasser Duno heeft zich met Joey Godee versterkt. De 29-jarige aanvaller komt net als Dominique Kivuvu over van DOVO en is de vierde aanwinst van de ambitieuze ploeg uit Doorwerth. Bij Duno treffen Godee en Kivuvu met Purrel Fränkel, Civard Sprockel, Bart van Brakel en Jochem Jansen vier andere spelers in de selectie met meer dan honderd wedstrijden in het betaalde voetbal.

ZOON Godee speelde in de jeugd bij zowel PSV als Ajax en haalde zelfs het Nederlands elftal voor spelers onder 19 en 20. De zoon van oud-prof Edwin Godee debuteerde in 2008 in de eredivisie met Sparta in de uitwedstrijd tegen Roda JC en kwam bij Go Ahead Eagles en Sparta in totaal tot 58 eredivisiewedstrijden waarin hij vier keer tot scoren kwam. De Utrechter speelde in België bij Cercle Brugge ook op het hoogste niveau en kwam in de eerste divisie uit voor AGOVV, FC Dordrecht en Helmond Sport. In de winterstop maakte Godee de overstap van Helmond Sport naar DOVO in Veenendaal waar zijn contract niet verlengd werd.

UITSTEKENDE VERSTERKING Trainer Lodewijk de Kruif is blij met Godee: ,,Dit is een uitstekende versterking voor Duno, een speler die voorin op alle posities inzetbaar is en ons sterker maakt. We hebben de basisploeg bij elkaar kunnen houden en ons met vier gerichte aanwinsten kunnen versterken".