• TTV Shot Wageningen
  • TTV Shot Wageningen

Interlands tafeltennis bij TTV Shot Wageningen

WAGENINGEN In het kader van de eerste ronde van het Europees Kampioenschap tafeltennis 2019 zullen de heren- en damesteams van Nederland voor het eerst in Wageningen een interland spelen. De interlands vinden plaats op 20 november bij TTV Shot Wageningen. 

Op dinsdag 20 november spelen de heren om 17.30 uur tegen Estland. Om 20.00 uur is het de beurt aan de dames, zij spelen tegen Kroatië. ,,Het is vrijwel uniek dat zowel de dames als de heren een interland op één dag en op één locatie spelen", aldus de tafeltennisvereniging in Wageningen.

NIEUW ONDERKOMEN De zaal van Shot als locatie voor de interlands gekozen vanwege een aantal vasthoudende initiatiefnemers en omdat de vereniging vorig jaar in een nieuw onderkomen is getrokken. ,,De zaal aan de Haverlanden 92 is in 2017 in gebruik genomen en biedt vele mogelijkheden aan de tafeltennisliefhebbers."

AMBITIE Met het organiseren van de twee interlandwedstrijden wil Shot het top-tafeltennis naar Wageningen halen. De vereniging heeft ook de ambitie om vaker interlandwedstrijden in Wageningen te mogen organiseren.