• WMHC
  • Dick Martens
  • WMHC

WMHC organiseert voor de 8e keer het Wagenings Tophockey-jeugdtoernooi

WAGENINGEN Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus aanstaande ontvangt de hockeyclub WMHC een keur aan hockeyteams uit het hele land, die gaan deelnemen aan het zogenaamde Tophockey-toernooi, Daar treffen jeugdteams van het hoogste niveau elkaar. Het toernooi is voor de teams een mooie krachtmeting en daarmee de ideale voorbereiding op de hockeycompetitie van komend seizoen.

SELECTIETEAMS Op de zaterdag spelen de C- en D selectieteams (10-14 jaar) tegen elkaar en op zondag de A- en B selectieteams (15-18 jaar). Uiteraard zijn daarbij ook de selectieteams van WMHC van de partij. Daarbij kan de toernooiorganisatie rekenen op de hulp van veel vrijwilligers, (bonds)scheidsrechters van zowel binnen als buiten de club en een aantal belangrijke sponsoren. Samen met de sporters en het organisatiecomité gaan zij ongetwijfeld zorg dragen voor twee mooie, goedverzorgde en sportieve toernooidagen.

SPELPLEZIER WMHC verwelkomt natuurlijk graag veel toeschouwers op deze dagen, die daar ongetwijfeld geen spijt van zullen gaan krijgen. Het toernooi is een garantie voor goed hockey, gelardeerd met het nodige jeugdige enthousiasme en veel spelplezier.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 9.30 uur en eindigen om 18.00 uur met de prijsuitreiking.