• Dick Martens/BDU

Gelijkspel Wvv Wageningen bij EMM

WAGENINGEN In Randwijk heeft Wvv Wageningen in de topper om de strijd om de derde periode tegen EMM met 1-1 gelijk gespeeld. Door de puntendeling heeft Wageningen aan twee zeges in de resterende duels voldoende om zich als derde periodewinnaar te plaatsen voor een interessanter nacompetitieticket.

 

 

TELEURGESTELD Wageningen-trainer John van Dijk was teleurgesteld over de remise. ,,We hadden hier vandaag moeten winnen, maar op een slecht veld tegen een tegenstander met veel lengte is het lastig voetballen. Het leek wel alsof de vloek van vorig seizoen terug was. Toen waren we ook onzorgvuldig in de afwerking en troffen we vaak paal en lat". Wageningen speelde onder meer zonder Jeroen Broeken, Danny Wessels en clubtopscorer Jureno Augusto. EMM kwam in de eerste helft op voorsprong uit een rebound van een door Roy Rijsemus gestopte vrije trap. Nadat Hannes Rensen en Marcel Jansen al de paal raakte, kopte Rensen halverwege de tweede helft de gelijkmaker in. In het restant verzuimde de Wageningse aanvallers de winnende treffer te maken.

 

 

Zaterdag speelt Wageningen de laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen SCH.

 

Foto: Wvv Wageningen trainer John van Dijk (midden op archieffoto) was teleurgesteld na de remise van zijn ploeg op bezoek bij EMM