• Dick Martens

Gelijkspel WAVV op bezoek bij SML

WAGENINGEN WAVV heeft aan het duel met SML een punt overgehouden. In Arnhem werd het na een 1-0 ruststand van 1-0, uiteindelijk 1-1. Het Wageningse doelpunt werd gescoord door Ritchie Sangi. WAVV-trainer Ronald Lieftink hield aan de puntendeling toch een beetje een 'wrang gevoel' over.

 

Dick Martens

 

,,In het eerst half uur waren we zoekende hoe we SML het beste konden bespelen", begint hij zijn analyse. ,,Dat is te lang. SMl kwam dan ook terecht op een 1-0 voorsprong en hadden wij vervolgens de mazzel dat zij ons in leven hielden. Toch hadden wij vlak voor rust pech, omdat Mike Molenaar de lat raakte. In die fase speelden we ook beter en daar gingen we na rust mee verder en kregen mooie kansen. Helaas scoorde alleen Ritchie. Toch voelde je aan alles dat SML rijp was voor de genadeklap. En die verzuimden we uit te delen. Maar ook niet zat het ons niet mee. Opnieuw stond het aluminium ons tot drie keer toe in de weg bij inzetten van onder andere Kevin van Woerkom, Erik van Dee. Die situaties blijven dan het langst hangen en keer je toch met een dubbel gevoel naar Wageningen terug."

 

 

Foto: WAVV-trainer Ronald Lieftink (uiterst rechts) keerde na het 1-1 gelijkspel bij SML met 'een wrang gevoel' terug naar Wageningen.