• WAVV-trainer Ronald Lieftink en zijn ploeg slaagden er in Wageningen, met Vorden als tegenstander, niet in om de tweede periodetitel te veroveren. Het duel werd met 4-2 verloren.

    Dick Martens

Geen periodetitel voor WAVV

WAGENINGEN WAVV heeft een uitgelezen mogelijkheid laten lopen om alvast een plaats te reserveren voor 'het nacompetitie-toetje', om zodoende verzekerd te zijn van een kans om te gaan promoveren naar de 1e Klasse. De tegenstander Vorden, de nummer tien van de 2e Klasse I, was op papier ook nog geen onneembare horde voor de ploeg van trainer Ronald Lieftink. Maar de zo broodnodige drie punten gingen uiteindelijk verdiend mee naar Vorden. Het werd op Sportpark van Ketwich Verschuur 2-4.

Nadat Peer Aldenkamp de thuisclub nog op voorsprong had geschoten, stond er bij rust toch een 1-2 tussenstand op het scorebord. Na rust liepen de gasten ook nog eens uit naar 1-3 en leek de wedstrijd gespeeld. Het was echter voor Lieftink het sein om toch nog te trachten een verrassing te forceren. Met drie wissels tegelijk creëerde hij toch een soort schokeffect. Het resulteerde al snel in de aansluitingstreffer van Mike Molenaar en toch wat angst is de Vordense harten. Hoewel de Wageningers een paar keer dicht bij minimaal de gelijkmaker, was het Vorden dat in s de slotfase met de 2-4 aan alle onzekerheid een einde maakte (2-4).

Later meer