• Dick Martens

Dubbele cijfers Duno bij bekerwinst

DOORWERTH Duno heeft zich probleemloos geplaatst voor de volgende bekerronde. Op bezoek bij Sportclub Teuge won de ploeg van Lodewijk de Kruif met klinkende cijfers: 0-10. Zowel Kevin Sissing, Roy Talsma als Shapoul Ali waren driemaal trefzeker. Door de eenvoudige zege heeft Duno zich geplaatst voor de tweede bekerronde die op 28 of 30 november gespeeld wordt. De loting hiervoor vindt dinsdag in Tubbergen plaats.

 

VLIEGENDE START In de schaduw van het vliegveld van Teuge begon Duno in de sterkste opstelling uitstekend tegen de derdeklasser. Op het natte kunstgras stond Duno al binnen twintig minuten op een 0-3 voorsprong dankzij doelpunten van Roy Talsma, Kevin Sissing en Shapoul Ali. De vliegende start van Duno kreeg in de eerste helft een passend vervolg met twee doelpunten van Sissing en een goal van Talsma. Duno combineerde gemakkelijk door de verdediging van de thuisclub, die sportief bleef voetballen en met twee counters dichtbij de eretreffer was. In de tweede helft ging Duno een versnelling lager spelen, maar liep de score nog wel op tot dubbele cijfers dankzij twee doelpunten van Ali, een treffer van Talsma en het eerste doelpunt van invaller Tony Soli voor Duno.

 

Foto: Duno heeft probleemlooos de volgende bekerronde gehaald. Op bezoek bij SP Teuge werd het maar liefst 0-10. Kevin Sissing (rechts op archieffoto) scoorde evenals zijn teamgenoten Roy Talsma en Shapoul Ali, driemaal. Invaller Toni Soli was eenmaal trefzeker.